Bike Sppot

Създаване на сайт www.bike-sppot.com включително разпределение на текстово и визуално съдържание. Цялостно управление на FB профил, изграждане на фен база и ежедневни постове за генеририране и задържане на вниманието.

Condex Ltd

Създаване на концепция за цялостна интегрирана маркетингова кампания. Креативна концепция, copywriting, създване на цялостна визия, подбор на канали и реализация. Успеваемост на кампанията: над 100 %.

Xenia

Цялостно създаване на сайт www.xenia-solutions.com включително съставяне на задание спрямо целите на клиента. Изграждане на детайлен mock-up и цялостна реализация на сайта, включително дизайн на визуалното съдържание.

Schneider Electric

Логистична асистенция за организиране на най-голямото технологично събитие в Източна Европа “Форум иновации 2017”. Осигуряване на медийно покритие на събитието и пресконференцията по време на форума, вечерна програма с музикална група и артисти, официална вечеря.

Este Fitness & Spa

Изграждане на сайт www.estespa.bg. Цялостен дизайн и концепция на сайта, с цел представяне на услугите и дейностите на центъра, реклама на спортни облекла и каталог с луксозна козметика. Създаване на съдържание на база годишен план, SEO и оптимизация.

Clico

Цялостна концепция и организация на конференция “Информационна сигурност за по-добро бъдеще и настояще”. Подбор на локация, бюджетиране и осигуряване на: дизайн и производство на материали, конферентен дизайн, техническо обезпечаване, храни и напитки, регистрация.