Дигитална реклама

Дигиталното присъствие на вашия бизнес е от ключово значение за неговия успех и развитие. Активностите в Интернет средата скъсява дистанцията с потребителите и сервират вашия продукт или услуга по най-краткия и естествен път, право при точния клиент. За да се случи това, дигиталната стратегия трябва да бъде внимателно планирана и осъществена с помощта на най-съвременните практики и инструменти. Дигиталните кампании са лесно измери и проследяването на вложените ресурси спрямо постигнатите резултати може да се оцени.

Доверете ни се за управлението на дигиталното присъствие на вашия бизнес и няма да съжалявате.

ЕТО КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ:

Цялостно изграждане и управление на дигитални маркетингови стратегии включително:

 • PPC реклама
 • Цялостни SEO одити
 • SEO оптимизация
 • Създаване на съдържание
 • Мобилна реклама
 • Retargeting
 • Google AdWords автоматизация
 • Email Marketing
 • Създаване и управление на социални медии
 • Създаване на сайтове

 

PPC РЕКЛАМА

Pay-per-click мрежата е задължителен канал в маркетинговия микс, в който резултатите се виждат бързо и в реално време. За разлика от CPМ рекламата (Cost Per Impression), при PPC заплащането става само при клик. Най-големите предимства на този вид реклама са възможността за проследяване на ефективността и свободата за промяна на посланията и настройките на рекламата в при активна кампания.

МОБИЛНА РЕКЛАМА

Това е реклама, която се сервира на всички мобилни устройства. Осигурява едно безценно предимство – вашите клиенти виждат услугите и продуктите ви независимо къде се намират. Достатъчно е да отворят някое приложение на мобилното си устройство и рекламата вече е при тях. Хора, които използват мобилни устройства се увеличават непрекъснато, което респективно увеличава ефективността на този канал със същите темпове. Ако не сте се замисляли за мобилно приложение, което да предложите на своите потребители, то поне обмислете конвенционалната мобилна реклама.

RETARGETING

Използването на retargeting най-общо може да се опише като улавяне на тази част от потребителите, която не се е претопила в директна конверсия след първото посещение на вашия сайт. Това е много функционален похват, благодарение на който рекламата ви ще се показва на потребителите, които са посетили вашия сайт и са проявили интерес към продуктите или услугите, представени на него. Ако не осъществите директна продажба с първият изстрел, то след време, когато клиентът е узрял за идеята и е взел решението, вие отново ще напомните за себе си и предимствата на вашата марка. Ние ще ви помогнем със стратегията и техническото изпълнение.

GOOGLE ADWORDS

Най-важните предимства на Google AdWords рекламата могат да се обобщят в три точки:

 • Гъвкавост
 • Възможност за прецизно таргетиране
 • Навременни подробни статистики

Разбира се, не е само това. Правилното управление на кампании в платформата позволява регулиране на рекламните бюджети и ключовите думи, ежедневно оптимизиране на цената на клик, обширна партньорска мрежа от сайтове, в които може да се рекламира чрез банери, видеа и текстови реклами.

Ако се посъветвате с експерти в дигиталния маркетинг ще научите, че цената за реклама в AdWords не е фиксирана, а се определя от обема на търсене за даден бранш, конкретната рекламна стратегия и най-вече от заложените цели. За съвет как да формирате своите цели и посока на бъдещи кампании, можете да се свържете с нас.

EMAIL MARKETING

Интересните текстове и визуални елементи, изпратени във красиво изглеждащ бюлетин директно в пощенските кутии на вашите клиенти е още един метод да им представите новините около вашия бизнес. Ако не притежавате готова база данни с потенциални клиенти, то ние можем да ви помогнем да я изградите, а след това да я поддържате и разширявате. С  подготвянето на интересна, полезна и красиво поднесена информация ще поддържаме интереса към вашите продукти и услуги на съществуващите клиенти и ще привличаме нови. Ползите за бизнеса от този канал са редица:

 • Създаване на целенасочена и лоялна аудитория от хора, които живо се интересуват от това, което предлагате
 • Изграждане на доверие
 • Поддържане на контакт с вашите клиенти и бизнес партньори
 • Подходящ начин да комуникирате предстоящи промоция, събития и новини

Можем да ви бъдем полезни като накараме дигиталните канали да работят за вас. Не се колебайте да се свържете с нас и да разберете повече.