Конференция Информационна сигурност “За по-добро бъдеще и настояще”

Clico България е специализиран дистрибутор на решения в областта на сигурността и изграждането на мрежи, управлението и техническата поддръжка, с пазарни позиции в Полша и Източна Европа. От 1991 те успешно въвеждат и популяризират уникални професионални решения, които в последствие потвърждават водещи позиции в своите сегменти. Предоставят на бизнеса необходимите инструменти за защита на информацията на няколко нива, изграждане на ефективни и сигурни мрежи и последователно управление в тях.

Задачата: Цялостна организация на втора годишна конференция по информационна сигурност “За по-добро бъдеще и настояще”. Когато Clico се обърнаха към нас имаха на разположение заглавието на събитието и списъка с участници. На 1ви ноември 2017, конференцията беше посетена от над 100 души, а събитието премина гладко и безпроблемно.

Какво направихме: Предложихме разнообразни локации за провеждане. Пресметнахме бюджета за събитието и го менажирахме до самото провеждане. Направихме сайт на конференцията, създадохме регистрационна форма и поканихме всички участници. Управлявахме процеса на регистрация, включително дизайна и производството на материалите и подаръците, конферентния дизайн и брандирането на цялото събитие, както и поканите за медиите и разпространението на информация за събитието.  Погрижихме се за менютата и напитките във всички почивки.  А за да сме сигурни, че всички ще бъдат наясно къде се провежда конференцията разпънахме шест метров рекламен балон точно пред хотела.

Извършени услуги: Цялостна организация на конференция; Логистика; Конферентен дизайн; Комуникация с участници и медии; Управление на бюджет.

Category

Цялостна организация на събитие

Tags

Date published

22.02.2018