А ти готов ли си за зимата?

Condex Ltd. е официален представител на Mitsubishi Heavy Industries за България, лидер на пазара на климатична техника в страната вече 25 години.  Компанията е доказана и като един от най-надеждните партньори в България за прецизна, надеждна и иновативна климатизация в сферата на Информационните и Комуникационни Технологии.

Задачата: Да изготвим успешна стратегия и да реализираме интегрирана маркетингова кампания, непосредствено преди настъпването на зимния сезон. Именно това време от годината е ключово, когато става въпрос за закупуване на климатик. Не заложихме на специални ценови промоции, нито рекламирахме определени модели. Решихме просто да покажем разликата между топло и студено и да оставим на хората да преценят сами.

Какво направихме: Проведохме кастинг, за да намерим най-зиморничевите модели. Сред тях имаше дори 2 годишно момиченце, което бързо ни спечели и съвсем естествено се превърна в едно от основните лица на кампанията. Беше толкова студено, че решихме да повишим температурите с климатик от Condex. Заснехме разликата и показахме на аудиторията, че всеки сам избира условията, в които да посрещне зимата.

За успешната реализация на кампанията осигурихме още професионален фотограф, студио, гримьор, стилист. А всеки закупил климатик през периода на кампанията участваше в томбола за награда – екскурзия.

Използвани канали: Телевизия, Радио, Външна реклама, Facebook, Google AdWords

Category

Интегрирана маркетингова кампания

Tags

Date published

11.06.2016