Este Fitness&SPA

Este Fitness & Spa е луксозен спа център, който предлага комплексна услуга, свързана с грижата за здравето, красотата и добрата физическа форма. В изискана обстановка, съчетаваща стилен дизайн, висока функционалност и удобство, посетителите на комплекса имат възможността да се насладят на богата палитра от класически, екзотични и авторски масажи, спа терапии и ритуали, фитнес, йога и пилатес.

Задачата: Поехме грижата за маркетинг дейностите на Este Fitness & Spa от самото начало. Oще тогава осъзнавахме, че този проект е специален, затова и ние трябваше да му отвърнем със същото. Необходимо бе да наложим бранда като лидер във фитнес & спа индустрията в столицата и да изградим неговата уникална онлайн идентичност.

Как го направихме: Създадохме уеб сайт и профил в социалната мрежа. И тъй като думите далеч не са достатъчни при описанието на услугите в Este Fitness & Spa, наехме един от най-добрите фотографи в страната. Заснехме фотосесия. Започнахме да генерираме съдържание за блога и да популяризираме услугите на спа центъра чрез онлайн реклама във Facebook Ads и Google AdWords, външна и печатна реклама.

Няколко месеца след откриването на Este Fitness & Spa, той се озова сред номинираните за най-луксозни спа центрове в света от World Luxury Spa Awards. След внимателно обмислена стратегия и проведена маркетинг кампания oт наша страна, резултатът беше красноречив – Este Fitness & Spa беше обявен за глобален победител в категория “Най-луксозен спа център в света” за 2017 година. Към колекцията от награди, бяха добавени и три локални – “Най-луксозен спа уелнес център”, “Най-добър дневен спа център” и “Най-добър спа мениджър” за България.

Category

Изработване на уебсайт & поддръжка на FB страница

Tags

Date published

22.02.2018