Schneider Electric “Форум Иновации 2017”

Schneider Electric е световно признат лидер в сферата на управлението на електричеството и автоматизацията. Осигурява цялостни решения, съчетаващи софтуер, комуникация и услуги. За компанията може да се каже, че води  трансформация на управлението на енергията и автоматизацията на домове, сгради, центрове за данни, инфраструктура и промишленост. Дългогодишен наш клиент и партньор, Schneider Electric се доверява на нашата експертиза най-вече за организиране на събития.

Задачата: Цялостна организация на “Форум Иновации 2017”, Пловдив, 2017. Събитието се проведе в град Пловдив в рамките на два дни, като всеки от тях беше полудневно събитие по време на което освен презентационна част в няколко паралелни зали, се проведоха и демонстрации на специализирана техника и пресконференция за журналисти.

Какво направихме: Отговаряхме за дизайна и производството на конферентните материали за участниците, осигурихме регистрация на място и хостеси по време на двата конферентни дни. Поканихме медии и се погрижихме за отразяването на събитието. Предложихме няколко варианта за шоу програма с известни български изпълнители и водещ. Организирахме официална вечеря за всички гости на събитието, включително украсата в ресторанта, музикалното оформление, менюто, разработихме сценарий за вечерта с участието на Орлин Павлов, група и балет. Подбрахме водещ и се погрижихме за артистичната програма до най-малкия детайл. Преди вечерята проведохме генерална репетиция и технически проби, посрещнахме гостите и цяла вечер се грижихме за доброто настроение на публиката, навременното сервиране на храната и напитките и провеждането на програмата спрямо сценария. В резултат, получихме само добри отзиви за вечерта и благодарността на клиентите.

Извършени услуги: Цялостна логистика и асистенция за провеждане на събитие;  Изготвяне на сценарий и провеждане на шоу програма; Комуникация и координация на подизпълнители;

Category

Цялостна организация на събитие

Tags

Date published

22.02.2018