Какво можем

Помагаме на бизнеси от всякакъв характер и размер да разширяват своята дейност.

Социални медии

Участвайте активно в социалните мрежи, за да поддържате жив диалога с вашите клиенти и да задържите тяхната ангажираност към вашия продукт или марка. Ние ще създадем вашия корпоративен профил и ще го поддържаме изпълнен с интересно съдържание.

SEO

Бъдете първият избор на хората, когато търсят информация в мрежата. Това гарантира свеж трафик към вашия сайт и потенциал за повече продажби. Ние ще анализираме съдържанието на вашата уеб страница и ще работим, за да излиза на по-предни позиции при търсене в интернет.

Дигитална реклама

Повишете ефективността на вашите рекламни кампании като използвате дигиталните медии и социални мрежи, предпочитани от най-активните потребители. Смаркетинк ви предоставя стратегически консултации, планиране и провеждане на цялостни дигитални кампании в кратки и дългосрочни планове.

Събитиен Мениджмънт

Използвайте уникалната възможност да се срещнете лично с вашите клиенти и партньори, за да предадете посланията си или заздравите връзката си с тях. Предлагаме цялостна услуга по планиране, организиране и провеждане на събития, които ще оставят гостите ви впечатлени.

Изработка на сайтове

Възползвайте се от необятните възможности на интернет, за да представите по забележителен начин вашата фирма, бранд или продукт. Предлагаме концепция, дизайн и цялостна изработка на интернет страници с разнообразна структура и богати функционални възможности.

Медии и PR

Погрижете се медиите да ви споменават редовно и имиджа ви в публичното пространство да бъде безупречен. Ще ви помогнем със стратегия за PR кампании, управление на връзките с медиите, създаване на PR съобщения, както и организиране на пресконференции.

Създаване на съдържание

Поддържайте интереса към вас и се стремете да изградите висока репутация с помощта на богато и интересно съдържание за вашия сайт, социален профил или рекламни материали. Ние можем да изготвяме за вас оригинални или адаптирани висококачествени текстове с разнообразна тематика.

Дизайн и Продукция

Използвайте силата на рекламните материали да популяризират марката ви сред настоящите и потенциалните клиенти като същевременно бъдат практични и полезни за тях. Ние осигуряваме оптимални условия за производство на всякакъв тип печатни материали и рекламни изделия.

Цялостно маркетингово обслужване

Цялостно маркетингово обслужване на новосъздадени брандове и разраснали се бизнеси, които се нуждаят от компас, в морето от маркетингови възможности и инструменти. Професионални консултации и изграждане на стратегии с краткосрочни и дългосрочни цели.

Ако искате по вашата кампания да работи млад и енергичен екип, пълен с идеи и подплътен с опит при изпълнението на най-разнообразни проекти, свържете се с нас още сега.

Свържете се с нас!