Нашата цел са вашите успехи

Клиентите са в центъра на нашата вселена. Грижата за техния успех и уважението към постиженията им са водещи в желанието ни да изграждаме за тях успешна маркетингова стратегия и да реализираме разнообразни маркетингови активности. Вникването в детайла, разнообразието от специалисти по маркетингово обслужване във всички области на модерния маркетинг, уважението, разбирането и амбицията да предложим най-доброто са движещите фактори за успешните ни проекти и доволните ни клиенти.
Нашите клиенти са наши близки партньори, с които заедно израстваме и вървим напред.

Референции от клиенти

Професионалният подход и вниманието към детайла са неизменна част от проектите, които реализира агенцията

Smarkethink беше избрана за маркетинг и ПР агенция на БОРИКА АД след конкурс. Това, което най-силно впечатли комисията по време на различните кръгове, бяха отговорното отношение и дълбочината на представяне на всяка една от концепциите. Професионалният подход и вниманието към всеки детайл са неизменна част от проектите, които реализира агенцията, независимо дали става въпрос за брандиране на рекламни материали, копирайтинг, CSR активност, клиентски семинар или специално събитие… Благодарни сме на екипа на Smarkethink за свежите идеи и приятелското отношение, за това, че заедно се грижим за добрия имидж на компанията.
Елена Тошева - ръководител ``Маркетинг и комуникации``, БОРИКА АД

Изключително сме доволни от качеството на предоставяните услуги

BSH е категоричен пазарен лидер в Европа и втори в света в производството на домакински уреди. Основен фактор за успеха на компанията е уникалното портфолио от марки, на които хората от цял свят вярват. Главните от тях са основата на международния бизнес на производителя и предлагат богато разнообразие от свободностоящи уреди и такива за вграждане. Екипът на Smarkethink, с когото работим вече над година, е надежден партньор на БСХ Домакински уреди България в ежедневните ни усилия да защитим лидерската позиция на нашите марки BOSCH и NEFF на българския пазар. Задачата на агенцията е поддържане и управление на Фейсбук страниците, разработване и изпълнение на продуктови и тематични дигитални кампании, отличаващи се с креативни идеи и задълбочен подход. Изключително сме доволни от качеството на предоставяните услуги, срока на изпълнение, точността и коректността.
Диана Стойкова - маркетинг мениджър, БСХ Домакински уреди България ЕООД

Condex Ltd: Продажбите ни отчетоха значителен ръст

Работим със Smarkethink от началото на 2017 г. и сме изключително доволни от креативността и професионализма на екипа. И лятната, и зимната кампания на климатични системи Mitsubishi Heavy Industries, чийто официален вносител е фирма Condex, значително повишиха ръста на продажбите ни през изминалата 2017 г. Определено ще продължим да работим със Smarkethink и през настоящата година, в която планираме още по-мащабна рекламна кампания.
Албена Чакърова - търговски директор, CONDEX Ltd.

Bike Sppot: We love their creativity and devotion

We started working with Smarkethink from scratch to reach the realization of the bike sppot online presence. The team of young professionals with fresh ideas and dedicated approach embraced our vision and helped us build a comprehensive plan to popularize the bike sppot project. Together with the online presence our physical representation with a stand at the EuroBike Show was designed by the creative Smarkethink-ers. The flexibility, creativity and devotion are the ingredients that make our work together fun and productive
Rossitsa Ianaris - Project Coordinator, Bike Sppot

Clico Bulgaria Ltd: Smarkethink работят професионално и всеотдайно

Съвместната ни работа започна с организиране на най-важното за нас събитие - годишната Clico Security конференция. Smarkethink обхванаха целия процес – подбор на място, поканване, регистрация, дизайн на материалите, брандиране, управление на място. Събитието се получи отлично, в резултат на което се откриха нови възможности за нашия бизнес. Smarkethink работят професионално и всеотдайно и ползват най-иновативните маркетингови похвати. Комуникацията с екипа им върви с лекота и усмивка. Smarkethink са наш доверен и надежден партньор!
Красина Петкова - директор ``Маркетинг и продажби``, Clico Bulgaria Ltd.

БМГК: Работим със Smarkethink от 2012 г.

Smarkethink са партньор на БМГК от 2012 г. На тях се доверяваме за различни проекти на Камарата – дизайн на материали, логистика на големи събития, сайтове за наши нужди. Последният, с който се гордеем, е нов сайт за нашето браншово списание ``Минно дело и геология” и чисто нов дизайн на хартиеното му издание. Изключително сме доволни от работата на Smarkethink и от идеите, които ни дават, за да направим нещата още по-добре.
инж. Иван Андреев - директор БМКГ

Schneider Electric: Бързо и ефективно изпълнение на задачите

Доволна съм от отношението и реакцията на Smarkethink във връзка с проектите, по които работим заедно. Поставените задачи се изпълняват бързо и качествено. Екипът е компетентен и действа гъвкаво. Работата се извършва с отношение. Постоянно работим с тях по различни проекти.
Рая Гурсова - мениджър ``Маркетингови комуникации``, Schneider Electric Bulgaria

VELUX: Smarkethink са винаги готови за предизвикателства

Това, което мога да кажа за Smarkethink, е, че екипът е млад, отговорен, мотивиран и проактивен. Стремят се да бъдат гъвкави спрямо желанията на клиентите и да отговорят на всички техни очаквания. Дизайнът и креативността са им страст и приемат новите предизвикателства с голям ентусиазъм. Екипът е малък, но действа много бързо и целенасочено.
Светлана Павлова - маркетинг мениджър, VELUX

D-Link: Проектите се изпълняват с желание и ентусиазъм

Работя със Smarkethink от няколко години. Те са иновативни и мислещи. Предлагат нестандартни решения за привличане на клиенти. Занимават се с желание и ентусиазъм с локалната страница на D-Link във Facebook и постигат страхотни резултати. Имат опит в работа с корпоративните изисквания и дизайнерската работа върви леко. Нямам никакви забележки.
Борислав Георгиев - търговски мениджър за България, D-Link

Някои от забележителните компании и брандове, с които работим

Удовлетворението от доволният клиент остава дълго след приключването му.

+359 888 677 637
+359 2 4269079