Цели

Целите са отправна точка на всяка кампания. Те задават посоката, а по пътя към постигането им тръгваме ние, въоръжени с опит, маркетингови инструменти, креативност и желание за успех.

Планиране

Умното планиране е ключово за изпълнението на кампанията и постигането на целите ѝ. Разумно разпределение на ресурсите и реалистичното планиране на бюджета са гаранция за успешна реклама.

Изпълнение

Изпълнението - най-сладката и най-сложната част от проекта. Часът на истината, когато затаяваш дъх. Целият екип запретва ръкави и дава живот на идеите, разказва историята и създава героите.

Кои сме ние?

Ние сме разказвачите на истории, авторите на герои и сметачните машинки зад всеки проект!

Силва Торлова
CEO

Професионалното обслужаване на клиентите и постигането на техните цели по креативен и оригинален начин е моя основна мисия. Успехът на нашите кампании е моето удовлетворение.

Янислав Илиев
Social Media Expert

Социалните мрежи са динамиката на съвременното общество. За да завържеш диалог с хората, трябва да говориш на техния език.

Гергана Братанова
Key Account Manager

Интегрираните маркетинг комуникации и в частност събитията са моята професионална страст. И без значение дали са за 10 или 1000 човека, всеки детайл е важен, формирайки големия пъзел.

Симона Цанкова
Account Manager

Комуникацията с клиентите и прецизното изпълнение на ангажиментите ни към тях са моя пряка отговорност. Динамиката на тази работа е моето вдъхновение, а предизвикателствата са моят двигател.

Надя Пенчев
Account Manager

Да приложим алтернативен подход с идеята да добавим стойност за клиента, а не просто да изпълняваме дадена задача - това е подходът, който следвам в работа си по всеки проект.

Ирена Ножделова
Marketing Specialist

Понякога добрите идеи в маркетинга се раждат съвсем неочаквано. Но от нас зависи да имаме смелостта да ги превърнем в успешни проекти. Тук аз следвам няколко принципа - да опознавам добре всеки клиент, да влагам креативност и да черпя непрекъснато вдъхновение от практиката.

Деница Янова
Creative manager

Дизайнът е сложната връзка между въображението и изпълнението. Отговорната задача да създадеш лицето на бранда и усещането за него.

Ива Стайкова
Content Creator and PR

Всеки текст е затворен в себе си и отворен към четящите самостоен свят. Когато назоваваме с думи нещата от материалния свят, ние им придаваме реалност и ги утвърждаваме като съществуващи. Пишещият човек може да създава безброй светове с красив замисъл – това ми се иска да постигам и аз.

Антония Ишкетиева
Digital Marketing Specialist

Дигиталният маркетинг е пътешествие. Отвежда ни до непознати места, запознава ни с нови хора и ни дава нови знания. Всичко това се случва чрез история – за всеки различна, уникална и вълшебна. А за мен е удоволствие да я разкажа.

Лилия Николова
Graphic Designer and Photographer

Страстта по рисуването е свързващото звено между дизайна и фотографията. Да създадеш нещо от чисто белия екран или да покажеш емоциите по най-добрия начин са истинско предизвикателство. А реализираните проекти - удовлетворение.

  • Мисия

    Мисията ни е да поставим вашето знаме на върха на продажбите и добрия имидж. Не работим за наградите и славата, а за вашите успехи. Действаме с отдаденост и плам за всеки проект и задача.

  • Инструменти

    Разбира се, успехът няма да е възможен без необходимите инструменти. Затова гледаме да сме в час с най-съвременните маркетингови практики и не се страхуваме да експериметираме.

  • Измерване

    Как разбираме, че сме постигнали добри резултати? Поставяме измерими цели, които следим. Анализираме резултатие. Хубавото на маркетинга е, че е половин изкуство и половин математика.

Обичаме това, което правим и го правим добре.

Защото притежаваме най-важните качества:

Гъвкави

Рекламата е дисциплина, сходна с гимнастиката. Трябва да си гъвкав, да мислиш и да действаш бързо.

Креативни

Въображението и хуморът ни следват неотлъчно и ни правят креативни.

Опознаваме

Потапяме се в бизнеса ви, за да оценим предизвикателствата и да опознаме възможностите за вас.

Точни

Работим стегнато и бързо, мерим внимателно и стреляме само веднъж, но право в целта.

Искате да създадете професионални и работещи рекламни кампании, да развиете марката си и да намерите нови клиенти. Е, тогава имаме еднаква цел.

+359 888 677 637
+359 2 4269079