Цели

Целите са отправна точка на всяка кампания. Те задават посоката, а по пътя към постигането им тръгваме ние, въоръжени с опит, маркетингови инструменти, креативност и желание за успех.

Планиране

Умното планиране е ключово за изпълнението на кампанията и постигането на целите й. Разумно разпределение на ресурсите и реалистичното планиране на бюджета са гаранция за успешна реклама.

Изпълнение

Изпълнението - най-сладката и най-сложната част от проекта. Часът на истината, когато затаяваш дъх. Целият екип запретва ръкави и дава живот на идеите, разказва историята и създава героите.

Кои сме ние

Ние сме разказвачите на истории, авторите на герои и сметачните машинки зад всеки проект!

Силва Торлова
CEO

Професионалното обслужаване на клиентите и постигането на техните цели по креативен и оригинален начин е моя основна мисия. Успехът на нашите кампании е моето удовлетворение.

Янислав Илиев
Social Media Expert

Социалните мрежи са динамиката на съвременното общество. За да завържеш диалог с хората, трябва да говориш на техния език.

Лилия Николова
Creative Manager

Дизайнът е сложната връзка между въображението и изпълнението. Отговорната задача да създадеш лицето на бранда и усещането за него.

Деница Митова
Project Manager

Малките детайли заплитат големите проекти. Магията е да упражняваш контрол върху тях.

Симона Цанкова
Account Manager

Комуникацията с клиентите и прецизното изпълнение на ангажиментите ни към тях са моя пряка отговорност. Динамиката на тази работа е моето вдъхновение, а предизвикателствата са моят двигател.

Гергана Братанова
Key Account Manager

Надя Арабова
Account Manager

Виктория Лазова
Content Creator and PR

Доброто послание трябва да грабне вниманието от първата дума и да го задържи до последната. Ако силата на словото се използва по правилния начин, то може да сътвори чудеса.

Андрей Мирчев
Web Design and WordPress Developer

Цвета Торлова
Marketing Trainee

Стажантът или човекът, които опитва от всичко по малко. Всеки ден носи нещо ново, а с всеки следващ ставаш по-добър.

  • Мисия

    Мисията ни е да поставим вашето знаме на върха на продажбите и добрия имидж. Не работим за наградите и славата, а за вашите успехи. Действаме с отдаденост и плам за всеки проект и задача.

  • Инструменти

    Разбира се, успехът няма да е възможен без необходимите инструменти. Затова гледаме да сме в час с най-съвременните маркетингови практики и не се страхуваме да експериметираме.

  • Измерване

    Как разбираме, че сме постигнали добри резултати? Поставяме измерими цели, които следим. Анализираме резултатие. Хубавото на маркетинга е, че е половин изкуство и половин математика.

Обичаме това, което правим и го правим добре.

Защото притежаваме най-важните качества:

Гъвкави

Рекламата е дисциплина, сходна с гимнастиката. Трябва да си гъвкав, да мислиш и да действаш бързо.

Креативни

Въображението и хуморът ни следват неотлъчно и ни правят креативни.

Опознаваме

Потапяме се в бизнеса ви, за да оценим предизвикателствата и да опознаме възможностите за вас.

Точни

Работим стегнато и бързо, мерим внимателно и стреляме само веднъж, но право в целта.

Искате да създадете професионални и работещи рекламни кампании, да развиете марката си и да намерите нови клиенти. Е, тогава имаме еднаква цел.