Домакински уреди Бош – цялостно управление на Facebook страница

БСХ Домакински уреди България ЕООД е част от водещия световен доставчик на технологии и услуги. Продуктите на марката са създадени да вдъхновяват и да подобряват качеството на живот, като предлагат иновативации и ефективност. Клъстърът за домакински уреди на технологичния гигант създава модерни домакинска техника с най-високо качество, като предоставя интелигентни и надеждни решения за дома.

Задачата:

Цялостно управление на Facebook страницата Bosch Home Bulgaria, подобряване на комуникацията с аудиторията, създаване и управление на Facebook реклама.

Какво направихме:

Отделихме време, за да вникнем в детайли в продуктовото портфолио на бранда и се запознахме с неговата аудитория. Направихме анализ на рекламното представяне на конкурентните марки в социалните мрежи. Основна цел, за която трябваше да работим, бе активната комуникация с аудиторията.

Разработихме стратегия за управление на Facebook страницата на бранда с микс от продуктови, забавни и ангажиращи публикации с въздействащ текст и визии. Имайки предвид, че Facebook алгоритъмът дава приоритет на публикации с много на брой коментари и още повече – такива с различно съдържание, както и че показва страницата отново на аудитория, която е взаимодействала с нея, знаехме как точно да действаме. Заложихме на емоция и припознаване на проблемите, с които потребителите се сблъскват. Наблегнахме на тон на говорене, скъсяващ дистанцията и насърчаващи разговор или реакция и така успяхме да увеличим привързаността на аудиторията, както и запитванията за конкретни уреди и промоции.

Започвайки работа, получихме високи цели и предизвикателни метрики, които глобалния бранд поставя на регионално ниво, което само ни мотивира да дадем повече.

Извършвани услуги:

Създаване на стратегия за управление на Facebook страница, графичен дизайн и копирайтинг, администриране на Facebook страница, модериране и развитие на общност от фенове, Facebook реклама и управление на бюджет за нея.

 

 

Кампания за удължена гаранция на домакински уреди Neff „5>2“

Повече от 140 години германската марка Neff произвежда висок клас домакински уреди, отговарящи на прецизните изисквания на потребителите за качество, функционалност и дизайн. Запознавайки се с него отблизо, бихме казали още нещо… Страст и вдъхновение в кухнята! Без значение дали става дума за четиристепенно меню или неделен десерт. Най-старата марка за домакински уреди в Европа може да превърне атмосферата всяка кухня в специална.

Задачата:

В средата на 2018-а се заехме със задачата да създадем стратегия за онлайн кампания ”5 години удължена гаранция на домакинските уреди Neff”, която да комуникира предложението в социалните мрежи.

Какво направихме:

Започнахме с опознаване на клиента и неговата история, философия, цели. Внимателно проучихме профила на аудиторията. След което запретнахме ръкави и развихме три концептуални предложения и разработихме серия от тематични постове по всяка. Основната ни идея беше да отправим послание, което убедително да показва какво и колко повече дава Neff. Без да се доближаваме до стандартното представяне и клиширани слогани, заложихме на ясна, визуална, лека и забавна комуникация. Така и спечелихме клиента – с категорично и лесно за запомняне послание „5 > 2“, което разработихме в различни ситуации и в зависимост от актуалните събития в периода на кампанията – като първия учебен ден и Коледа. Семпло и ясно, точно каквото трябва да бъде съдържанието в социалните мрежи.

В основата успешната реализация на събитието бе вниманието към детайла, комуникацията с клиента, както и прецизното бюджетиране и изпълнение на всички етапи от планирането и реализацията.

Извършени услуги:

Създаване на креативна концепция, дизайн и копирайтинг, Facebook реклама.

Свържете се с нас. Ние ще създадем корпоративния ви профил и ще се погрижим винаги да е изпълнен с интересно и актуално съдържание.

 

Este Fitness & SPA

Este Fitness & Spa е луксозен спа център, който предлага комплексна услуга, свързана с грижата за здравето, красотата и добрата физическа форма. В изискана обстановка, съчетаваща стилен дизайн, висока функционалност и удобство, посетителите на комплекса имат възможността да се насладят на богата палитра от класически, екзотични и авторски масажи, спа терапии и ритуали, фитнес, йога и пилатес.

Задачата: Грижата за маркетинг дейностите на Este Fitness & Spa. Необходимо бе да наложим бранда като лидер във фитнес & спа индустрията в столицата и да изградим неговата уникална онлайн идентичност.

Какво направихме: Създадохме уебсайт и профили в социалните мрежи. И тъй като думите далеч не са достатъчни при описанието на услугите в Este Fitness & Spa, наехме един от най-добрите фотографи в страната и заснехме няколко фотосесии. Започнахме да създаваме съдържание за блога и да популяризираме услугите на спа центъра чрез онлайн реклама във Facebook Ads и Google AdWords, външна и печатна реклама.

Няколко месеца след откриването на Este Fitness & Spa, той се озова сред номинираните за най-луксозни спа центрове в света от World Luxury Spa Awards. След внимателно обмислена стратегия и проведена маркетинг кампания oт наша страна, резултатът беше красноречив – Este Fitness & Spa беше обявен за победител в три локални категории – “Най-луксозен спа уелнес център”, “Най-добър дневен спа център” и “Най-добър спа мениджър” за България. Усилията ни и постоянната ни работа по популяризирането на спа центъра се увенчаха с успех и през 2018-та година Este Fitness & Spa получи голямата наградата в световния конкурс “Най-добър Spa център в света” за 2018 година.

Извършени услуги: Създаване на уебсайт спрямо задание от клиента. Facebook страница, онлайн реклама, ежедневно публикуване на съдържание за социалните мрежи.

Websitewww.estespa.bg

Facebookwww.facebook.com/estespa

 

Xenia Solutions

Xenia е система за разплащане с кредитни карти, разработена от български специалисти в областта на IT услугите с дългогодишен опит в банкирането и разплащателните услуги.

Задачата: Създаване на уебсайт на услугата и лого, които да я представят по най-краткия и лесен за възприемане начин и да предадат новаторския дух на екипа, който седи зад нея.

Какво направихме: Проведохме поредица от срещи с клиента и вникнахме в същината на услугата, която предлага. Попихме от креативния дух на екипа и ентусиазма, с който представиха идеята. Създадохме лого, което да е максималко изчистено, в цветове, които се асоциират със спокойствие и сигурност, каквато е и услугата, която предлага Xenia. Измислихме начин да представим иначе сложния им проект по лесен и приятен за възприемане начин. Изработихме първоначален mock up на сайта, спрямо съвсем наскоро създадената им фирмена идентичност. Изградихме всички страници и помогнахме на екипа да създаде текстовото и визуално съдържание.

Извършени услуги:Създаване на уебсайт; Лого; Бланки; Визитки; Брошури.

Website: xenia-solutions.com

bike sppot

The Sppot или bike sppot е проект, който особено ни вдъхнови. Съвместна реализация на утвърдените международни производители на прахови и течни бои POSTERAMA, TIGER, HODIJ COATINGS и WAGNER, платформата bike sppot събира специалисти в сферата на всички довършителни дейности, когато става дума за рамки на колела.

Задачата: Изработка на сайт, създаване и управление на FB страница и Google AdWords, създаване на проект за изложбен щанд.

Какво направихме: Изградихме сайта на проекта bike sppot и създадохме facebook страница. Планирахме съдържанието им и започнахме да го публикуваме. През лятото на 2017 се обърнаха към нас за креативен проект за създаване на визия на изложбен щанд. Заедно с екип от архитекти, реализирахме щанда в Германия на едно от най-големите изложения EuroBike 2017.

Website: www.the-sppot.com