Домакински уреди BOSCH: Забъркай си свежест и здраве – кампания с участие на кулинарни блогъри

БСХ Домакински уреди България ЕООД  е част от Група BOSCH, водещ световен доставчик на технологии и услуги. BOSCH предлага на потребителите разнообразие от домакински електроуреди с най-високо качество. Продуктите на марката са създадени да вдъхновяват аудиторията и да улесняват ежедневните дейности в грижите за дома и семейството, като непрекъснато предлагат иновативни и ефективни решения.

Задачата:

В началото на есента се заехме със задачата  да създадем стратегия за онлайн кампанията „Забъркай си свежест и здраве“, която да анонсира блендерите и пасаторите от продуктовото портфолио на BOSCH. За целта внимателно проучихме целевата група и нейните интереси. Така установихме, че потенциалните клиенти се стремят към здравословен начин на живот и балансирано хранене, което ни даде тласък да използваме нетрадиционен подход за представяне на уредите на марката. А именно – решихме да включим някои от най-креативните и вдъхновяващи кулинарни инфлуенсъри у нас в приготвяне на полезни и вкусни рецепти с уреди BOSCH.

Какво направихме:

Още от самото начало избрахме основен комуникационен канал на кампанията да бъде Facebook страницата Bosch Home Bulgaria, която има повече от 40 000 последователи. Като агенция, която се грижи за управлението на профила на Bosch в тази социална мрежа, ние отлично познаваме спецификите на аудиторията и посланията, с които да достигнем до широк кръг потребители. Затова заложихме основни цели за кампанията, които включват увеличаване на разпознаваемостта на моделите блендери и пасатори с марка BOSCH, нарастване на броя посещения в сайта на Домакински уреди Bosch, достигане до широк кръг потребители, които да се ангажират с марката и нейните продукти. След като внимателно селектирахме някои от най-креативните кулинарни инфлуенсъри в България, ние ги поканихме да се включат в предизвикателството. Чрез Facebook страницата на Bosch разпространихме комуникационните канали на блогърите и така успяхме за достигнат до още повече потребители извън последователите на Bosch. 

За кулинарната надпревара подготвихме визии, интересни публикации и подробна информация за кампанията които да провокират интереса на аудиторията по темата. Същевременно се свързахме с две от най-големите марки за био и натурални храни у нас – Био Класа и Dragon Superfoods, които съдействаха за реализиране на предизвикателството чрез предоставяне на пакет със здравословни хранителни продукти на главните действащи лица в надпреварата – кулинарните инфлуенсъри. Тези от тях, които заявиха своето участие в инициативата, получиха възможността да тестват избран от тях пасатор или блендер BOSCH. Всеки инфлуенсър имаше на разположение период от 2 седмици, в които да приготви по минимум 2 полезни рецепти с избрания от него уред и хранителните продукти и да ги сподели в своите комуникационни канали. Всяка от публикуваните рецепти Смаркетинк разпространяваше и във Facebook страницата BOSCH Home Bulgaria.

В края на кампанията създадохме албум с всички изпратени от блогърите снимки  на приготвени храни и напитки. След това проведохме гласуване за най-добро ястие сред потребителите и феновете на BOSCH. Гласуването беше изключително оспорвано, но след  едноседмичен вот излъчихме победителят, който събра над 2.5 хил. харесвания на приготвеното с ястие. След приключване на предизвикателството, инфлуенсърът получи като награда последна серия пасатор с вакуумираща система Bosch. 

В резултат от провеждането на инициативата успяхме да достигнем до повече от широк кръг от потребители и да ангажираме голяма част от тях с представените блендери и пасатори Bosch.  В сравнение с предходните месеци от година, в периода на кампанията посещенията на сайта и времето прекарано на него обезателно се увеличиха. Добрите резултати, които постигнахме ни вдъхновяват да сме още по-креативни и да използваме похвати, чрез които да предизвикваме интерес към продуктите от портфолиото на BOSCH в дигиталното пространство. Така потребителите ще разпознават лесно продуктите и ще бъдат запознати с техните характеристики и предимства.

В основата на успешната реализация на кампанията безспорно стоеше интересният и нетрадиционен маркетингов похват, който заложихме в стратегията, отличната комуникация с клиента и кулинарните инфлуенсъри, както и прецизното изпълнение на всички етапи от планирането и реализацията на кулинарното предизвикателство.

Извършени услуги:

Създаване на креативна концепция, подготовка на албум с всички рецепти във Facebook страницата на BOSCH, създаване на атрактивни визии и дизайн за кампанията, управление на Facebook реклама, координиране на целия проект.

 

Accenture Bulgaria – цялостна организация на летен тиймбилдинг

Accenture Bulgaria e част от водещата световна компания Accenture, която предоставя услуги и решения в областта на стратегията, консултациите, цифровите технологии и операции. Компанията присъства в България от 2016 г. с офиси в София и Пловдив с около 200 заети служители, като броят им бързо нараства. Kомпанията се обръща към екипа на Smarkethink за организацията на своите специални събития.

Задачата:

Цялостна концепция и организация на летния тиймбилдинг на Accenture Bulgaria, който се провежда всяка година в рамките на един ден.

Какво направихме:

Както винаги, за  едно успешно събитие, от основно значение е правилният подбор на локация, която да отговаря на идеята на мероприятието. И така, започнахме с мястото, което трябваше да бъде близо до София и да има голям капацитет. След което се заехме с  изпълнение на набелязаните задачи. Отделихме нужното внимание на всеки детайл – от организацията на транспорта до празничната вечеря и избора на тематични брандирани подаръци, носещи посланието за здравословен и активен начин на живот. 

Събитието включваше активна, семинарна и парти част. Дадохме начало с welcome snack, последван от екшън частта за изграждане на екипа. Активността включваше игри на открито, с които служителите на компанията се впуснаха в приключения и загадки с логически кодове. Накрая всички 12 отбора задружно се радваха на наградата.

Денят продължи с усмивки и релаксираща почивка с време за кафе и освежаващи напитки, за да подготви гостите за семинарната сесия, която приключи с подарък за всеки. Следващата част от програмата бе празнична вечеря, която, разбира се, криеше много изненади. Водещ на гала вечерята бе чаровният Константин Лунгов, който създаде неповторима атмосфера и накара гостите да се забавляват истински със специално подбрани игри, танци и импровизации. Вечерта на Accenture продължи със страхотно настроение и DJ парти.

Извършени услуги:

Създаване на концепция за фирмен тиймбилдинг; Планиране и подбор на локация; Цялостна организация и реализация на мероприятието; Организация на тиймбилдинг игри; Управление на бюджет; Изготвяне на сценарий, подборна водещ и DJ; Логистика и организация на транспорт за гостите; Производство на брандирани подаръци за събитието; Професионално фотозаснемане.

Организация на партньорска конференция на Clico Bulgaria

Clico България е специализиран дистрибутор за решения в областта на сигурността и изграждането на мрежи, управлението и техническата поддръжка, с пазарни позиции в Полша и Източна Европа. От 1991 г. те успешно въвеждат и популяризират уникални професионални решения, които в последствие потвърждават водещи позиции в своите сегменти. Предоставят на бизнеса необходимите инструменти за защита на информацията на няколко нива, изграждане на ефективни и сигурни мрежи и последователно управление в тях.

Задачата:

Като наш клиент, компанията и този път се обърна към нас за реализацията на тридневна партньорска конференция в областта на киберсигурността.

Какво направихме:

Следвайки внимателно заданието на клиента, започнахме с предложения за подходяща локация, която от една страна да отговаря на изисквания за бизнес събитие, а от друга да осигури възможности за организация на забавления и релакс за гостите. И понеже знаем, че отличната организация се нуждае от прецизно планиране, представихме детайлен бюджет и си съставихме ясен списък със задачи за всеки етап на организация. Базирайки се на предишния си опит с добри практики за регистрация, изработихме landing страница и електронна покана с програма за конференцията. Ръководихме дизайна и производството на всички материали за конференцията и съпътстващите активности. Погрижихме се за брандирането на събитието. Обърнахме внимание на всички менюта и кафе паузи за всеки един от дните на конференцията.

За да оставим у гостите позитивно впечатление и спомен за приятно изживяване, подбрахме различни забавления и активности в рамките на конференцията. Така още след края на първия семинарен ден, присъстващите се насладиха на дегустация на селектирани вина и специален винен тур, разказващ за пътя на виното. Дегустацията се проведе в енотека “Старосел” – място с атмосфера и визия, вдъхновена от Древна Тракия. Разбира се, на разположение на групата бе и отличният СПА център на комплекса, а вечерта продължи с гала вечеря с тристепенно меню и DJ парти.

Вторият ден започна с презентационна част до обяд, след което гостите се забавляваха с предварително избраните от тях активности: турнир по белот, ориентиране в природата и безопасно шофиране.

Най-любопитна тема за мъжката аудитория бе безопасното шофирането, чиито модератори бяха рали състезателят Петър Гьошев и неговия навигатор Димитър Спасов. Активността премина в три части, започвайки с теоретична, по време на която гостите получиха полезни съвети. Втората част беше демонстрация с тренажор, а за финал групата имаше възможност да се забавлява с шофиране на специално пригодени тренировъчни коли.

Любителите на отборни игри имаха възможността да се насладят на следобеда с ориентиране в природата. Всеки тийм трябваше да се движи по маршрут, осеян със забавни логически задачи и въпроси, за да премине през четирите специални точки от картата си.

Вечерта завърши в приятната атмосфера в пиано бара на комплекса с лайв изпълнения на популярна музика.

Организацията на партньорската конференция на Clico Bulgaria за нас беше повече от приятна задача, затова  успяхме да изпратим гостите с усмивка. И за да сме сигурни, че клиентът ни е постигнал заложените цели и че гостите са останали доволни, изпратихме анкета за обратна връзка до всички присъстващи.

Извършени услуги:

Цялостно планиране и организация на конференция; Подбор на локация;  Комуникация с подизпълнители; Управление на бюджет; Изработка на landing страница, електронна покана и форма за обратна връзка; Логистика; Креативни предложения и организация на тийм билдинг игри; Дизайна и производството на конферентни материали.

Ако търсите професионален партньор в реализацията на вашите специални събития, свържете се с нас и ние ще се погрижим за цялостната му организация.

 

Организация на промоционално събитие на Acer в рамките на фестивала A to JazZ 2019

Компания Аcer е международен производител на компютърна техника, чиито продукти се отличават с високо качество. Портфолиото им включва лаптопи, десктоп-конфигурации, монитори, таблети, мултимедийни устройства, All-in-one устройства, аксесоари. Представителството на Аcer за България и тази година се доверява на екипа на Smarkethink  за  участието си на фестивала A to JazZ.

Задачата:

Представяне на новата линия продукти на Acer, специално разработена за създатели на графично съдържание ConceptD и цялостна организация на позиционирането и брандинга на компанията на фестивала A to JazZ 2019.

Какво направихме:

Поставихме си ясна цел, която участието на Аcer на фестивала, трябваше да изпълни.А именно да представим ConceptD на неговата потенциална аудитория (графични дизайнери, фотографи и творци) по креативен и интересен начин. Идеята беше да предизвикаме интереса към бранда и хората  да потърсят повече информация за продуктите. Разработихме цялостна  концепция за позиционирането на фестивала, с която да представим новите компютри. Отправихме предизвикателство към всички творци, като ги насърчихме сами да нарисуваме уникален дизайн тениска.
Погрижихме се за всичко важно, през оборудването, организацията на промоцията до комуникацията с подизпълнители и организаторите на А to JazZ.
Направихме цялостен брандинг на щанда, създадохме дизайн на всички рекламни материали, осигурихме чаровни промоутърки, които представиха новите компютри на посетителите и арт-модератори, които предизвикваха творците да останат малко по-дълго на щанда и да нарисуваш своя спомен от  джаз фестивала.

Организирахме игра с награди в социалните мрежи, която насърчаваше хората да споделят своите снимки от къта на Acer с #НекаТворцитеДаТворят (слогана на новата линия продукти). Присъствахме лично на фестивала през всеки един от трите дни, за да бъдем сигурни, че всичко ще мине по план и клиентът ще остане доволен.

Извършени услуги: 

Креативно предложение за представяне на нов продукт; Цялостна организация на промоционално събитие; Логистика; Управление на бюджет, Дизайн и производство на рекламни материали; Комуникация с организаторите на A to JazZ и подъзпълнители; Организация на игра в социалните мрежи, свързана с активностите на събитието.

Accenture Bulgaria – специално събитие Международен ден на жената

Accenture Bulgaria e част от водещата световна компания Accenture, която предоставя услуги и решения в областта на стратегията, консултациите, цифровите технологии и операции. В световен мащаб компанията има над 442 хил. служители, които работят в повече от 120 държави. Accenture помага на клиентите да подобрят ефективността си и да създадат устойчива стойност за своите заинтересовани страни. Компанията присъства в България от 2016 г. с два офиса в София и Пловдив с около 200 заети служители, като броят им бързо нарастват, а компанията се обръща към екипа ни за организацията на своите специални и бизнес събития.

Задачата:

Accenture Bulgaria ни повериха задачата за създаване на концепция и организация на специално събитие по случай международния ден на жената, което да обединява семинарна и развлекателна част. Мероприятието бе в рамките на цялостната стратегия на компанията за привличане на разнообразни хора в екипа и специално внимание върху подкрепата и развитието на жените.

Какво направихме:

Започнахме работа по събитието с подготовка на работен бюджет, в който заложихме всички необходими компоненти по събитието. Следващата стъпка беше подготовка на предложение за разнообразни развлекателни активности и локации, които биха били най-подходящи за тяхното изпълнение. Имайки предвид колко важно е мястото за успеха на едно събитие, финалният избор, който направихме заедно с клиента, беше уютен вино и арт бар с повече от приятна атмосфера и отлична селекция на вина.
Основната идея беше да подчертаем колко ценни са дамите за екипа на Accenture. Търсенето на приятно изживяване с много положителни емоции, беше заложено в нашия план, за да може у всяка дама да остане още по-добро впечатление за работодателя.

Посрещнахме гостите с напитка и ефирна фонова музика. Продължихме с творческа работилница за направа на свещи с декупаж. Това определено накара всяка дама да се усмихне и да развихри своето въображение. На тяхно разположение беше и инструктор, който им показа специфични техники и похвати за изработка.

Осигурихме професионален фотограф, който да заснеме събитието и да запази спомените за още по-дълго. Следобедът продължи с кратка бизнес част, след която имаше коктейлна вечеря. За да завърши събитието подобаващо, освен позитивни емоции бяхме подготвили за всяка дама цвете и малък сувенир подарък.

Нашата работа беше не само в подготовката, планирането, но и цялостната организация преди събитието и по време на протичането му на място, за да сме сигурни, че всеки детайл ще бъде изпълнен с нужното внимание и прецизност. Всички останаха много доволни.

Извършени услуги:

Планиране, подбор на локация, цялостна организация и реализация на мероприятието, управление на бюджет, техническо обезпечаване, кетъринг, логистика и организация на транспорт за гостите, производство на брандирани подаръци за събитието, професионално фотозаснемане.

Разгледайте и други проекти, които сме изпълнили за Accenture. Те са доволен наш клиент от 2016 г.
Свържете се с нас и ние ще се погрижим за цялостната организация на вашето специално събитие.

„БОРИКА Нова генерация“

В средата на 2018-а започнахме работа за нашия клиент БОРИКА АД, компания с 30-годишна история в предоставянето на специализирани продукти и услуги както за банковия, финансовия и публичния сектор, така и за бизнеса и крайните клиенти. Началото на съвместната ни работа започнахме с предизвикателството да опознаем клиента и стила на цялостното му комуникиране, за да сме готови да отговорим професионално и своевременно на всяка поставена задача. Първото събитие, за което маркетинг екипът на БОРИКА АД се обърна към нас, беше бизнес семинар за представителите на българския банков сектор.

Задачата: Да създадем ключова визия и да осигурим цялостна организация и изпълнение на мероприятие, включващо лекторски панел и вечерен коктейл в рамките на стратегическата програма “БОРИКА Нова Генерация”.

Какво направихме: Първата ни задача беше да подберем най-добрата локация, която да отговаря на спецификите на събитието, както и да създадем ключов дизайн за него. Направихме дигитална покана в два варианта с възможност за запазване на събитието директно в Outlook, темплейт за презентациите на лекторите, както и лендинг страница за събитието. Помислихме в детайли за всичко необходимо за реализацията на заданието и изготвихме прецизен бюджет. Погрижихме се  за техническото обезпечаване, както и цялостната подготовка и брандинг на сцената и залата. Осигурихме дизайна и производството на конферентните материали, регистрация на участниците, както и хостеси, които да съдействат за комфортно настаняване и престой на присъстващите. Прецизно координирахме работата на всички подизпълнители, за да гарантираме гладкото протичане на всеки етап от събитието. След семинарната част посрещнахме гостите на официален коктейл с тематична есенна украса и специално меню. Изпратихме участниците с усмивка и специални брандирани подаръци, носещи краетивно послание. Осигурихме обратна връзка на клиента за всички присъстващи, спрямо потвърдилите участие и изготвихме PR съобщение за отразяването на събитието.

Извършени услуги: Цялостна организация и реализация на събитие, Подбор на локация, Графичен дизайн, Техническо обезпечаване, Логистика, Планиране и управление на бюджет;  Производство на конферентнии материали и подаръци, Изготвяне на PR съобщение, Менажиране на рекламни публикации в социалните мрежи.

Гордея се с труда на моите родители

„Гордея се с труда на моите родители“

В деня на народните будители, БОРИКА посрещна децата на своите служители, в рамките на инициативата „Ден на отворените врати”, част от  програмата на Българската мрежа на Глобалния Договор на ООН „Гордея се с труда на моите родители”. Общо 40 малчугани и тинейджъри, разделени в два цветни отбора, прекараха един вълнуващ ден, запознавайки се с професиите на своите родители. Малките „служители“ посетиха двете сгради на компанията в София и се забавляваха с игри, задачи и специално подготвена за тях програма. В края на деня децата можеха да се похвалят със знания затова как се печатат банкоматни карти, какви са специалните системи за сигурност на БОРИКА, какво работят финансистите, какво е човешки ресурси, какво представлява отдел „Продажби“ и още от най-любопитното от професиите на възрастните.

Задачата:

Да проектираме забавна и интересна програма, да осигурим организация и координация на събитието “Гордея се с труда на моите родители”, както и да изградим визуалната опаковка на всички материали за работния ден на децата – уроците, игрите, „униформите“ и наградите.

Какво направихме:

Посрещнахме малчуганите с украса, детски песни и закуска. Погрижихме се за техническото обезпечаване по времена откриването и приветствието на изпълнителния директор на компанията. Всички участници получиха специални баджове, тениски, цветни ранички със специални принадлежности, които използваха през целия ден. За да се чувстват малките „служители“ комфортно и да привлечем техния интерес, обособихме две групи, спрямо тяхната възраст и създадохме различни игри, интеракции и отделна визия за всяка от тях. Групите „Петлета“ и „Жабчета“, на които не спираха да се радват всички възрастни, имаха специални карти с маршрута за деня, като от всяка спирка получаваха печат от БОРИКА. Екипът ни съдействаше на менторите от различните отдели и помагаше на децата успешно да преминат през всяка спирка, като получат награди и сладки изненади. За обяд превърнахме столовата на една от сградите на Борика в детско царство с цветни маси и украса и поканихме всички участници на заслужена и вкусна почивка. Предизвикахме децата да нарисуват какви искат да станат, когато пораснат и бяхме повече от впечатлени от резултата, затова и нямаше и как да завършим без награди и много усмивки. За финал оставихме специална анкета, с която малките служители дадоха своите вдъхновяващи коментари за труда на своите родители. Направихме професионално фото заснемане и разказахме за инициативата “Гордея се с труда на моите родители” с PR съобщение и с публикации в социалните мрежи, които събраха стотици харесвания и споделяния.

В основата успешната реализация на събитието бе вниманието към детайла, комуникацията с клиента, както и прецизното бюджетиране и изпълнение на всички етапи от планирането и реализацията.

Извършени услуги:

Разработване на програма и сценарен ред, Планиране и управление на бюджет, Цялостна организация и реализация на мероприятието, Графичен дизайн, Техническо обезпечаване, Кетъринг, Логистика и организация на транспорт, Производство на материали и подаръци за събитието, Изготвяне на PR съобщение, Професионално фото заснемане, Менажиране на рекламни публикации в социалните мрежи.

Свържете се с нас и ние ще се погрижим за цялостната организация на вашето специално събитие.

 

Годишна партньорска среща на R&M България

R&M България е част от водещия швейцарски производител R&M (Reichle & De-Massari AG), стартирайки дейност у нас през 2007 г., като днес дружеството оперира на 13 пазара в Югоизточна Европа, ръководени от офиса в София. Иновативните технологични решения на R&M за свързаност в области като LAN, публични и телекомуникационни мрежи и центрове за данни се отличават с първокласното си качество, широка приложимост във всички индустрии и висока степен на надеждност и сигурност.

Задачата: През лятото на 2018 г. R&M България довери цялостното си маркетинг обслужване на Smarkethink. Като част от пълното маркетинг консултиране бе подготовката и организацията на годишната партньорска среща на R&M, която се проведе на 18 и 19 октомври 2018 г. в хотел Uva Nestum Wine & Spa.

Какво направихме: При изготвянето на маркетинг стратегията на R&M в България с клиента решихме, че постоянните и целенасочени инициативи с партньорите са от първостепенно значение за успеха на компанията. Като първа стъпка се заехме с подготовката и организацията на годишната партньорска среща, целта на която е партньорите да се запознаят с трендовете в индустрията, с най-новите продукти и решения на R&M, както и да се създаде една общност, основана на доверие и силна взаимовръзка. За да бъде събитието разпознаваемо през годините, предложихме то да се брандира цялостно. За целта създадохме визуална идентичност, която не само да е атрактивна, но и да е в унисон с ценностите и мисията на R&M. Избраната визия инкорпорирахме във всички елементи на събитието: електронна покана, бадж, писмо за „Добре дошли“, програма, тефтери, рол банери и брандинг на залата, меню, подаръци, благодарствено писмо и т.н. От изключителна важност бе всички материали да са персонализирани и да създадат усещане за специално отношение. Поради тази причина избрахме и локация, която е елегантна, комфортна и предлага специално отношение към своите гости – хотел Uva Nestum Wine & Spa. На място координирахме с екипа на хотела настаняването на гостите, семинарната част, кафе паузите и ексклузивно подбраната вечеря, а бутиковата винена дегустация допринесе още повече за отличното настроение на гостите. За да завърши събитието подобаващо, се бяхме погрижили гостите да се насладят на офроуд сафари с джипове в полите на Западните Родопи с финал в живописното селце Лещен. Усмивките по снимките бяха доказателството за нас, че участниците са останали изключително доволни от годишната партньорска среща.

Извършени услуги: организация на събитие, графичен дизайн.

Европейски минен бизнес форум 2018

Европейският минен бизнес форум (ЕМБФ) е събитие, което се провежда по инициатива на Българската минно-геоложка камара от 2010 година насам. Форумът е единствен по рода си в България. Страната ни е негов домакин като една от европейските държави с развита минерално-суровинна индустрия и сериозен опит в търсенето и проучването на минерални суровини. Традиционни партньори в организирането на ЕМБФ са Министерство на енергетиката на Република България и Европейската асоциация на минните индустрии, металните руди и индустриалните минерали.

Задачата: Организиране на събитието през 2018 г, проведено на 18 май 2018 г. в София, хотел “Маринела”. Изграждане на нов сайт.

Какво направихме: Подготовката за организация на форума започна година по-рано, като изготвихме цялостната комуникационна, маркетингова и визуална концепция за него. Предложихме да се направи редизайн на сайта на събитието. Подсигурихме възможността за онлайн регистрация. Изготвихме модерна визия на сцената с три екрана и организирахме нейното изграждане. Координирахме работата с партньори и спонсори на събитието. Направихме дизайн и изработихме поканите за гости, както и всички необходими печатни материали – брошури, баджове, плакати и т.н. Създадохме уеб банери, които поместихме в реномираните онлайн бизнес издания като част от онлайн кампанията за популяризиране на форума. В събитието взеха участие над 250 гости от България и цяла Европа. Те имаха възможност да слушат лекциите с помощта на професионални преводачи и с ползването на система за симултанен превод. На място управлявахме събитието – грижихме се за плавното протичане на регистрацията, видео, озвучаване, осветление, навременното сервиране на храната и напитките по време на паузите. Хостеси помагаха за подсигуряване на комфорта на гостите. Заснехме форума с професионален фото и видео екип.

Извършени услуги: Цялостно организиране на събитие, Графичен дизайн, Уеб дизайн, Производство на рекламни материали, Фото и видео заснемане, Дигитален маркетинг, Техническо обезпечаване, Управление на място.

Website: www.embf.eu

Data Center Days

Data Center Days e инициатива на признатите технологични лидери Hewlett Packard Enterprise, R&M, Rittal и Vertiv и представлява безплатни семинари, предназначени за широк кръг от IТ професионалисти от всички сфери на българския бизнес. На тях се представят новостите в продуктовото портфолио на марките, както и добри практики при изграждане на центрове за данни.

Задачата: Организация на първите два семинара на 26 и 27-ми април 2018 г. в София, Capital Fort.

Какво направихме: От организаторите научихме, че инициативата е дългосрочна и семинарите ще се провеждат периодично. Затова предложихме събитието да се брандира, за да бъде разпознаваемо от специалистите в бранша и занапред. Бе избрано името Data Center Days. Създадохме визуална идентичност на семинара, която да е в унисон с модерната тематика. Направихме дизайн на сайт, в който освен пълна информация за организаторите, програмата и лекторите на семинара, имаше и електронна регистрация. Изготвихме електронна покана и разпратихме до потенциалните участници – както от средите на бизнеса, така и от специализираните фирми за системна интеграция. Направихме дизайн на банери, които поставихме в специализираните онлайн издания. Това спомогна събитието да получи широка публичност. Организирахме на място посрещането на гостите и тяхната регистрация. Всеки от тях получи индивидуален бадж с програма. Усмихнати хостеси се грижеха гостите да се чувстват комфортно по време на събитието, а екипът ни следеше непрекъснато дали нещата се случват по програма, и дали навреме се сервират обяда и кафе паузите. След събитието изготвихме и разпратихме до медиите прессъобщение.

Извършени услуги:  Организация на събитие, Графичен дизайн, Уеб дизайн, Дигитален маркетинг, ПР

Website: www.datacenterdays.com