Titta Silky Skills – изработка на сайт и продуктово заснемане

 

Titta Silky Skills е стартиращ малък бизнес за био козметични продукти, които осигуряват деликатна грижа със сертифицирани натурални съставки. Неговата създателка Татяна Слепцова – Тита работи повече от 15 години като професионален гримьор в телевизията, театъра и световното киното. Индивидуалният й подход към всеки актьор я прави личен гримьор на знаменитости като: Salma Hayek, Marisa Tomei, John Malkovich, Cuba Gooding JR, Adrian Brody, Martin Sheen, Brenton Thwaites.

Задачата:

Да подпомогнем стартирането на бизнеса с дизайн и изработка на уебсайт, съдържащ  портфолио, онлайн магазин и блог. Регистрация на домейн и покупка на хостинг план, както и професионално заснемане на продуктите на марката.

Какво направихме:

Запознахме се с идеята на козметичната линия и поискахме повече информация за бизнеса и целите, които трябва да постигне и изпълнява сайтът. Започнахме с проучване, като сравнихме дизайна и функционалностите на сайтовете за подобни продукти. Създадохме цялостна концепция за сайта и дизайн с цветове и елементи, които още повече да допълват усещането за натурални продукти.

Разработихме оптимална структура, която включва портфолио и информация за марката и създателката й, онлайн магазин, като и блог с полезни статии, които в дългосрочен план да подпомага SEO оптимизацията на сайта. Изградихме всички страници и добавихме такава с полезните свойства на съставките. Консултирахме клиента какво е важно за текстовото съдържание и направихме продуктово фотозаснемане на козметиката. Погрижихме се за домейна и хостинга, като на всяка стъпка съветвахме клиента кой е оптималният вариант за неговите нужди.

Направихме специализирано обучение за поддръжката на сайта и неговите социални медии. Обърнахме внимание какво е важно да следи клиентът, за да бъде запознат с представянето и резултатите на своя бизнес онлайн.

Извършени услуги:

Дизайн и изработка на  уебсайт с онлайн магазин; Професионално продуктово заснемане; Обучение за поддръжка на сайт. Консултации, свързани с поддръжка на социални мрежи.

Website: www.tittasilkyskills.com

Модерни технологии за управление на дивата природа

ФОТОКАПАНИ.БГ е дългогодишен доставчик на системи, уреди и технологии за всички, обичащи природата. Компанията предлага уреди за наблюдение, контрол и имобилизация на дивите животни и домашните любимци.

Задачата:Ребрандинг на логото на компанията, корпоративна идентичност и нов уебсайт с електронен магазин. Да помогнем с оптимизация за доброто позициониране на сайта в търсачките.

Какво направихме: Проведохме няколко срещи с клиента, за да разберем в детайл с какво точно се занимава, каква е целта му, какво му харесва и какво би искал да избягваме при изграждането на новия му сайт и лого. Платформата трябваше да е максимално изчистена, с много снимков материал и най-вече да се наблегне на електронния магазин. В момента, в който се стигна до въвеждане на продукти в сайта, се установи, че има спешна нужда те да бъдат качествено заснети и намерихме подходящ фотограф.

Логото… Ето това беше истинско предизвикателство, защото клиентът имаше особени и категорични изисквания. Трябваше да има антена, поне 2 диви животни и планина. Предложихме варианти, които му изпратихме за преглед и одобрение. Направихме визитки и бланки с новия дизайн. Според логото и цветовете му се изгради и целият дизайн на сайта фотокапани.бг.

Извършени услуги: Ребрандинг на лого, корпоративна идентичност, заснемане на всички предлагани продукти и обработка на снимките, изграждане на нов уебсайт и електронен магазин.

Website: fotokapani.com

Конференция Информационна сигурност “За по-добро бъдеще и настояще”

Clico България е специализиран дистрибутор на решения в областта на сигурността и изграждането на мрежи, управлението и техническата поддръжка, с пазарни позиции в Полша и Източна Европа. От 1991 те успешно въвеждат и популяризират уникални професионални решения, които в последствие потвърждават водещи позиции в своите сегменти. Предоставят на бизнеса необходимите инструменти за защита на информацията на няколко нива, изграждане на ефективни и сигурни мрежи и последователно управление в тях.

Задачата: Цялостна организация на втора годишна конференция по информационна сигурност “За по-добро бъдеще и настояще”. Когато Clico се обърнаха към нас имаха на разположение заглавието на събитието и списъка с участници.

Какво направихме: Предложихме разнообразни локации за провеждане. Пресметнахме бюджета за събитието и го управлявахме до самото провеждане. Направихме сайт на конференцията, създадохме регистрационна форма и поканихме всички участници. Ръководихме дизайна и производството на материалите и подаръците, конферентния дизайн и брандирането на цялото събитие, както и поканите за медиите и разпространението на информация за събитието.  Погрижихме се за менютата и напитките във всички почивки.  А за да сме сигурни, че всички ще бъдат наясно къде се провежда конференцията разпънахме шест метров рекламен балон точно пред хотела.

Извършени услуги: Цялостна организация на конференция; Логистика; Конферентен дизайн; Комуникация с участници и медии; Управление на бюджет; Професионално заснемане на цялата конференция.