Моята Мансарда

Моята Мансарда – любим наш проект, създаден да вдъхновява, информира и помага на настоящите и бъдещите притежатели на мансарди за практични ремонтни и интериорни решения. Той е съвместна реализация на 4 компании, специализирани в областта на материали за облицоване, изолиране, керемиди и цялостни решения за покриви, както и покривни прозорци – Knauf Bulgaria, Velux, Tondach и Knauf Insulation.

Задачата: SEO оптимизация, създаване на съдържание, подръжка на социални мрежи и на активен диалог с потребителите чрез форма за запитвания.

Какво направихме:  Създадохме сайтa moiatamansarda.bg, както и социалните мрежи на проекта. Разработваме годишно планиране на съдържанието и поддържаме реализацията му на ежедневна база от 2015 г. насам. С нас ежедневно се свързват хора, които имат нужда от професионална консултация и съвет чрез формата, която направихме на сайта. Публикуваното от нас полезно съдържание даде страхотни резултати – към днешна дата получаваме реакциите на над 87 000 фенове във фейсбук, а за последната година разкрасихме и защитихме домовете на много семейства в цялата страна.

Website: www.moiatamansarda.bg

Facebook: www.facebook.com/moiatamansarda.bg

Category

Цялостно управления на дигитален проект

Tags

Date published

17.10.2017